10km d'Uccle

C'est parti pour la 10ème édition de cette manifestation sportive, à la fois familiale et ludique qui se déroulera le dimanche 7 mai 2017 à 15h00. Le départ et l'arrivée de la course se feront du pa..
lees verder »

20km de Bruxelles - 2017 - 20km door Brussel

The most beautiful race in the heart of Europe.
lees verder »

Allround Happiness Day 2017

ALLROUND HAPPINESS Allround Happiness in Gent, is een nieuw en jong bedrijf dat streeft naar gelukkig zijn. Wij doen daarom alles rond technologie, fotografie, sport, events en ons goede doel. HALLO..
lees verder »

Ballonloop 2017

Ga jij regelmatig lopen of zoek je een goede reden om opnieuw je sportschoenen aan te trekken? Doe dan mee aan de Sint-Niklase Ballonloop en zamel geld in voor het goede doel! Door je te laten spons..
lees verder »

Belfius Brussels Marathon & Half Marathon 2016

Op zondag 2 oktober staat de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon op de BDO Business Runs-kalender! De hoofdstad is dan voor een dag voorbehouden voor 15.000 lopers, een unieke loopervaring! Di..
lees verder »

Brugge Urban Trail

Op zondag 16 oktober is de Brugse binnenstad het decor voor de vierde Brugge Urban Trail®, een uniek loopevenement over 10 km langs en door tal van belangrijke Brugse gebouwen. Dit jaar werd het par..
lees verder »

Dodentocht Bornem 2017

Wat ooit begon als een wandeltocht, op poten gezet door het plaatselijke jeugdhuis vzw Kadee, is zoveel jaar later uitgegroeid tot een internationaal evenement met een op zichzelf staande organisati..
lees verder »

Linker Oevert 1/2 marathon 2016

Linker Oevert 1/2 Marathon 2016 is een loopevenement voor alle atleten, ten voordele van het Kinderkankerfonds. Deelnemers lopen langs het mooiste wat Linkeroevert te bieden heeft, en genieten van d..
lees verder »

The Color Run Oostende

Om deze zomer kleurrijk te maken organiseren we dit jaar 2 The Color Runs! De eerste The Color Run in 2017 vindt plaats in Oostende op zondag 2 juli 2017 van 12u00 - 20u00. De start en aankomst zal..
lees verder »